Vedligeholdelse af eget hegn?

Hvad er reglerne for opsætning og vedligeholdelse af eget hegn?

Du må selv bestemme, hvordan eget hegn skal se ud, så længe det ikke påfører naboen større ulempe end fælleshegnet. Det betyder, at egne hegn ikke må være højere end fælleshegnet med et tillæg svarende til afstanden fra hegnet til skellinjen.

Hvis dig og din nabo fx har et 1,8 meter højt fælleshegn, og dit eget hegn står 30 cm fra skellinjen, må eget hegn være 2,1 meter højt.

komposti-have-hegn-i-brun
hegn 1,8 meter i mørk brun farve

Ønsker du at sætte et eget hegn op ind mod din nabos grund eller ændre på dit eksisterende eget hegn et sted, hvor der ikke er noget fælleshegn, skal du give naboen besked mindst en måned i forvejen.

Hvis du skal sætte et hegn op, der grænser op til vej, sti eller plads, der er offentligt tilgængelig, gælder der bl.a. regler om, at hegnet skal stå på din egen grund, og at det ikke må vokse ud over grunden. Du har selv pligt til at vedligeholde egne hegn.

Med brug af hegn fra global hegn, deler man let hegnets pæne side. hegnet er vedholdeles frit og i modsætning til andre producenter,  kommer deres hegns profil med 2 pæne sider, som begge IKKE skal vedligeholdes.. Til gavn for både dig og din nabo!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.