KOMPOSIT HEGN

Hegn af komposit træ

hos GH system, har de udviklet et hegn system hvor stolperne er fremstillet i stål, som galvaniseres ved et dyp i over 500 grader varmt zink. Zinken laver en overfalde på stålet, som laver en beskyttende hinde på stålet, så dette kan holde i mere end 30 år, faktisk kan det så i over 50år, hvis det ikke bliver rissede eller beskadigede.

Selve hegn systemet holdes herved på plads af solidt stål i form af stolper som let graves ned på lige linje i haven, hvad enten der er til naboen eller ud til vejen. Hegnet kan også bygges som læhegn til terresen eller til en opdeling i haven,  der kan i serien tilkøbes låger og porte, så huset eller haven rigtigt kan holdes flot og fin i mange år, uden det store vedligeholdelse. Og det er noget vi her på siden er pjattet med.!

Som vi har været inde på før, så er komposittræet en fantastisk løsning til mange ting, GH systemet er et samspil mellem komposit  hegn og stål, en tidsløs løsning med styrke og kvalitet. Lang levetid og et minimalt vedlighold. !

Så vink farvel til råddent træ og ødelagte hegn og skæve buske…

GHsystem-endestolpe

Anvendelse af materialet:
Produktet kan benyttes til adskillelige ting. Alt hvad der konstrueres af træ, kan i princippet uformes af dette materiale i stedet. Fordelene i forhold til benyttelse af træ er dog, at der ingen årlig vedligeholdelse er af kompositbrædder. Samtidig er materialet fremstillet særdeles miljøvenlig sammenlignet med træ.
Brædderne er blandt andet utrolig velegnet til:
– Terrasser
– Sandkasser
– Blomsterkasser
– Drivhuse
Et Komposit profil er en nem og vedligeholdelsesfri måde, at få en solid og præsentabel hegn på, fri for slibning og oliebehandlinger. Komposit hegns profiler i klink  er perfekt til:
– hegn
-hundegårde
-nytte have
-læ hegn
-nabo hegn
Komposit findes også i vægbeklædning. Her er materialet også vedligeholdelsesfri, der er ikke brug for årlige maling og oliebehandlinger. Skal din Terrasse have buer eller være rund er komposit lige materialet, da det er nemt at arbejde med og skabe flotte designs af. Se billeder og en nærmere beskrivelse af materialet til din nye terrasse eller andre ideer. du måtte finde på vores side.. 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.