Have hegn

Have hegn

Have hegn .?

 

Hvad skal man vælge, vi ser lidt på nye hegns løsninger der lige er landet i Danmark.

GH System hegn er et design beskyttet have hegn i komposit materiale og med en kombination af komposit og stål som føres i på malet og galvaniseret stål, dere er også en design løsning med corten stål.

endestolpe-til-have-hegn-i-komposit-og-staal
Have hegn med solide løsninger


Dansk design løsning

GH system hegn er danske design løsninger, hvor der tænkt over løsningerne. Men genavnelige materialer er GH system den rette løsning hvis der skal tænkes design og miljø.

Hegns profilerne fremstilles i kompostit materialer fra træindustrien, med indblandingen af plast materialer kan træets ynde og plastens fordele kombineres til et fantastisk produkt, men holdbarhed og vedligeholdeles frithed.

Komposit hegn, Gør det selv!

læs mere op komposit hegn og hvad du skal huske når du selv vil sætte det op. Vi har her en Komposit hegn gør det selv, her er tips til opsætning. Samt alt det du skal bruge af udstyr for let at klare opgaven selv. 

Læs mere på vores side om hegn og andre vedligeholdnejtak ting.

En tanke om “Have hegn”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.