Forår på vej, nyt havehegn ?

Så kommer foråret endeligt..

-ud i haven, vi skal have nyt havehegn

Vi er mange der ser frem til forårets komme. Vi skal rigtigt i haven i år, vores have skal havde nyt havehegn ind til naboen og det skal i år være det helt nye hegn fra GH system.

Nyt havehegn med 220 cm mellem stolperne

Vores hegn bliver lavet af stolper i stål, vores valg er faldet på galvaniseret stål, dette giver mange års vedligholdeles frihed, samt en styrke som intet træ hegn kan måles med, derfor er der også i vores valg af hegn lavet længere mellem stolperne, dette giver et uniq look i haven, for med GH system hegn kan der med stål hegns stolper holdes 2200 mm mellem stolperne på hegnet.

Alle andre mærker leveres som standart som 1800 mm.

GH system har også 180 cm bræder / komposit profiler, de passer godt ind i have hegns stolper som er støbt ned, hov man gerne vil af med sine gamle bræder i trykimprægneret træ. Derfor er det også muligt blot at skifte sine trykimprægneret bræder ud med GH systems profiler i 180 længde, herved kan vedlighold sænkes og en masse timer med maling kan spares år efter år.!

Global Hegn er forhandlere af GH system havehegn, der udføres speciel løsninger ved bestilling, dette giver en unik mulighed for at sætte det rette præg på sin have.

DERES 2 VIGTIGSTE MÅL

 • 1MÅL

  Det er deres ønske at opstille de bedste rammer for hegn, med hensyn til kvalitet og holdbarhed.

  Deres hegn bygges på genbrugs materier og resurcer der kan genbruge igen og igen.

 • 2MÅL

  At afskaffe hængende låge og skæve hegn, samt lette hverdagen for alle

  Deres hegn monteres på flere måde, for at sikre de bedste betingelser. Systemprofil leveres i mange farver og vedlighold begrænses for at give fritid og glæde.

   

Så har du fået mod på nyt havehegn, kan du finde Global Hegn på deres webshop hjemmeside www.global-hegn.dk 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.