Lys i haven.

Når der skal lys i haven

Nu kommer de mørke tider igen, vores haver bliver tidligere og tidligere mørke, dagen bliver kortere og det er næsten mørkt når vi kommer hjem fra arbejdede, men ved denne tid kan vi samtidig også gøre haven så hyggelig og indbydende.

Her kommer have lys ind i billede, for men den rette opsætning af haven kan der let skabes en fantastik og magisk stemning.

Der en meget have lys på marked og med lidt have spot og et par lamper kan haven blive en dejlig oplevelse både om morgen eller i aften timerne på vej hjem fra jobbet eller når man nyder haven fra stuen.

Men global hegns løsning, kan noget af havens lys leveres via deres hegns lamper, dette giver en fantastisk afslutning på haven, danne ro og giver et tilpasset lys ved stolperne så man fjertes lags hegn og stier uden at famle sig frem.

Hegns lys
Selv på en regn vejrs dag er lystet og hegnet en smuk oplevelse.

Lamperne kan opsættes i de stolper man måtte ønske og der er mulighed for at få fremstillet stolpen fra fabrikken. Så lampen er klar til montering når have hegnet monteres, herved kan ledninger ned graves uden opsætningen af hegnet.

Hvis man søger hos sin lokale hegns mand, kan han sikkert hjælpe men montage af GG system hegn, hvis ikke man selv vil give sig i kast med hegns opsætning.

En god løsning for at grave hullerne er klart, et motor drevet bor. læs mere om montage på vores side.

 

Skriv et svar